Tai Braškių ledo dėžutės pyragas yra didžiausias vasaros desertas be kepsnių, sluoksniuotas šviežiomis braškėmis, salykle plakta grietinėle ir vanilės vafliais, kad būtų galima nostalgiškam patiekalui, kuris yra vėsus, kreminis ir toks pat lengvas, kaip sluoksniuojami ingredientai kepaloje.
![]()
![]()
Mes oficialiai įėjome tą sezoną, kai aš pradedu krosnį, kaip krosnį, kaip, kaip, Ar man tikrai reikia, kad tu dabar esi? Laimei, atsakymas yra ne – ne tada, kai yra ledo dėžutės pyragas. Šios be kepsnių gražuolės nėra sunkios mano įprastoje kepimo sukimosi metu, tačiau kai tinkamas laikas (skaitykite: jis karštas ir aš vis dar noriu deserto), jos būna sankabos. Žiūrėk: Nešiokite trijų pieno pyragų (Senoji fave!) Šiuo metu demonstruojamos braškės-čia pavaizduotos piko sezono Oregono uogos, iš kur gyvena mūsų draugas Karlee, ir jos yra absoliučiai stulbinančios. Pirmą kartą šį pyragą gaminau su bananų griežinėliais (kuriuos aš absoliučiai ne Apgailestaujame ir visiškai rekomenduokite, ar braškės yra nepasiekiamos), tačiau uogos ją nuneša kažkur stebuklingai – halfway tarp pyrago ir salyklo pieno kokteilio. Įsilankykime!
![]()
![]()
Štai ko jums reikės šiam vėsiam ir kreminiam braškių ledo dėžutės pyragui su salyklu plakta grietinėle:
• Vanilės plokštelės Sušvelninkite į pyragą primenančius sluoksnius, kurie yra atšaldomi plakta grietinėle, jie yra „Bake“ pagrindas, kuris kartu laiko šį grožį.
• salyklinio pieno milteliai Padeda pridėti tą vintažinį sodos fontano skonį ir daro šį pyrago skonį kaip braškių pyragas, kuris sutiko šaltą pieno kokteilį.
• Cukraus milteliai – Pakanka, kad pasaldintumėte plaktą kremą, neperkraudamas braškių.
• Puiki jūros druska – Mažas žiupsnelis viską pažadina ir subalansuoja saldumą.
• Sunkus kremas yra plakta į minkštas, svajingas viršūnes. Tai turtinga, pūkuota bazė, kuri šį desertą paverčia slenkamu debesiu.
• Vanilės ekstraktas – prideda šilumą ir gylį plakta grietinėlę. Niekada nepraleiskite jo.
Šviežios braškės – sultingas, ryškus ir supjaustytas tiesiog pakankamai tirštas, kad laikytųsi savo tarp sluoksnių. Išsaugokite ir keletą viršų!
Pradėkite nuo 9 × 5 colių kepalo keptuvės su daugybe plastikinių plėvelių-pavyzdžiui, daugiau, nei jūs manote. Norite pakankamai peržengimo iš visų pusių, kad vėliau galėtumėte suvynioti visą daiktą. Į keptuvės dugną paspauskite vanilės plokštelių sluoksnį, suapvalintą pusę žemyn. Tai bus jūsų pyrago viršus, kai jis bus apverstas, todėl pagalvokite apie plokščią ir tvarkingą.
Toliau atėjo laikas plakti kremo situaciją dainuoti. Vidutiniame dubenyje išplakite salyklo pieno miltelius, cukraus miltelius ir tik žiupsnelį druskos. Įpilkite šiek tiek kremo purslų ir išplakite jį lygiai, kad bet kokie gabalėliai būtų. Tada lėtai išplakite likusį kremą kartu su vanilės ekstraktu. Laikykitės plakimo – energingai, jei dėl to esate, arba paimkite savo elektrinį rankinį maišytuvą atsarginei kopijai ir plakite, kol susidarys minkštos, bet labai tvirtos viršūnės.
Dėl patarimo: Kuo tvirtesnis jūsų plakta kremas, tvirtesnis ir labiau lieknesnis jūsų gatavas pyragas-pagalvokite apie tobulą paveikslo kepalų griežinėlius. Jei sustosite „Looser Peaks“ (pvz., Tai, kas čia pavaizduota), rezultatas bus labiau minkštas, į pudingas panašus šaukštelio padėtis. Lygiai taip pat skanu – tik pirmenybės klausimas.


